Over Qua-contXt

Ik ben Diana van Papendrecht, communicatieprofessional en oprichter van Qua-contXt.

Ik heb ondernemingsrecht gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Ik wist al op jonge leeftijd  dat ik advocaat wilde worden. Welke richting is ook nooit een vraag geweest. Ondernemen zit in mijn bloed, mijn vader was ondernemer en ook mijn broers zijn ondernemende types. Dus ondernemingsrecht moest het worden. Na een paar jaar bleek ik als jurist mijn creativiteit toch onvoldoende kwijt te kunnen en ging ik op zoek naar iets anders. Ik belandde bij een ondernemersorganisatie (jawel…!) en ging daar aan de slag als projectmanager.  In de 14 jaren die volgden specialiseerde ik mij als communicatiemanager. Een prachtig vak. Twee jaar geleden nam ik het besluit om zelfstandig professional te worden. Zo kon ik mijn juridische kennis, mijn creativiteit én communicatie combineren. De context is de totale omgeving waarin iets betekenis krijgt. En zo is Qua-contXt ontstaan. Precies waar het voor mij om draait: ‘Wat betreft de context’.

Effectieve communicatie bereik je immers pas als de communicatieactiviteiten passen binnen de strategie en doelstellingen van je organisatie. Meerwaarde van communicatie ontstaat door een samenhang tussen de verschillende bedrijfsdisciplines en de juiste middelen.

Qua-contXt ondersteunt en ontzorgt bedrijven bij hun communicatie. Van het geven van advies tot aan creatie van concepten en optimalisatie van teksten. Ofwel bij de totale omgeving waarin communicatie zijn betekenis krijgt.

contXt matters!

Qua-contXt richt zich vooral op de kleine(re) MKB ondernemingen, verenigingen en stichtingen. Maar ik houd niet van hokjes, dus neem vooral contact op als je denkt dat ik jou kan helpen!

Kennismaken?