Werkveld

Communicatie is een breed werkveld en volop in ontwikkeling. Van het opzetten van een communicatiestrategie tot aan het bijhouden van social media kanalen. Maar het doel is altijd effectief communiceren naar je doelgroep. Communicatie is nauw verbonden aan marketing, voorlichting en promotie. Als communicatie professional denk ik ook veel mee over inzet van nieuwe middelen. De technische ontwikkelingen gaan zo snel.

Ik bedenk niet alleen (strategische) oplossingen voor diverse communicatievraagstukken, maar vertaal de ideeën ook naar een passend creatief concept en als je wilt kan ik je ook helpen bij de uitvoering.

Deze pagina geeft een overzicht van de diensten die ik aanbied. Klik op een van de diensten voor meer informatie. Geïnteresseerd in een dienst die niet wordt genoemd? Neem gerust contact op, ik help graag een passende oplossing vinden.

Strategische communicatie
Advies voor corporate communicatie of marketingcommunicatie en uitgewerkt in een communicatieplan.

Web(teksten)
Redigeren, opstellen van teksten voor website, brochure, zakelijke correspondentie en nog veel meer.
Ook het beheren en up-to-date houden van websites (in WP) is mogelijk.

Juridische teksten
Opstellen van juridische correspondentie/bezwaarschriften, maar ook een check van reglementen en algemene voorwaarden.

Social Media, websitebeheer en e-mailmarketing
Opzetten en beheren van social media accounts, het leveren van content voor de accounts. Research online, nieuwsbriefmailingen opzetten en versturen.

Event Management
Van de volledige organisatie of ondersteuning bij onderdelen. Of het nu gaat om een personeelsfeest, een productlancering, een netwerkbijeenkomst, congres, kennissessie of een beursdeelname.